ارسال پاسخ
تعداد بازدید 187
نویسنده پیام
shadi_jojo آفلاین


ارسال‌ها : 51
عضویت: 26 /11 /1391
محل زندگی: شهر پریا
سن: 12
تشکرها : 13
تشکر شده : 21
خواص برخی از میوه های تابستونی
گیلاس(cherry):
خواص : سموم بدن را دفع ، سنگ هاي موجود در بدن را به وسيله ي ترشي خود از بين مي برد ، براي ديابتي ها مضر نيست ، بدن را تقويت ، غريزه ي جنسي را تحريك ، ورم مفاصل ، تسكين اعصاب ، خون را پاك ، معده را تميز ، رفع سوء هاضمه ، تصلب شرايين ، ناراحتي كبدي ، يبوست ، جمع شدن گاز در روده ها و تخمير روده ها مفيد است . رشد بچه ها ، تعديل PH‌خون
درمان لك و پيس : گيلاس را له كرده و روي آن قرار دهيد .
دم كرده دم گيلاس + سيب : درمان برونشيت ، تب ، درد كليه ، مثانه ، سنگ كليه ، ورم مجاري ادرار و مثانه ، مجاري ادراري و لوله ي هاضمه را پاك مي نمايد .
رفع لاغري و تناسب اندام : خوردن 250 تا 350 گرم آن در ابتداي غذا .
مضرات : خوردن گيلاس پس از غذا باعث سوء هاضمه و ورم معده مي شود .

سیب(apple):

سيب يکي از بهترين ميوه هاي معجزه گر است ، زيرا خاصيت پاک کردن سم وقدرت غذايي
دارد . سيب به علت داشتن مواد قليايي اسيد اوريک را حل مي کندو ترشحات غدد بزاق و معده
را مساعد و متعادل مي سازد . براي معالجه ي مرض چاقي نيکوست و همچنين براي بيماريهاي کبدي ،معده اي ،مجاري ، ادرار و سينه درد موثر مي باشد .
به علت داشتن فسفر اعصاب و مغز را تقويت مي کند براي امراض حصبه اي ،اسهالي و اسهال خوني وامعاء ( ورم امعاء ) بسيار نافع است . اسهال را به خوبي معالجه مي کند و از
طرفي مانع سوء هاضمه شده و به اين ترتيب معده را منظم مي کند .
سيب براي مبتلايان به امراض مفاصل زياد تجويز مي شود ،سنگهاي کليه را دفع مي نمايد.

گلابی(pear):

خوردن گلابي صورت را نيکو و دل را و آرامش مي بخشد و نيز موجب نيروي قلب وپاکي
دل است . گويند گلابي مفرح و مقوي قلب است و دماغ و فرح بخش است روح و اعضاء
دروني را ( مانند کليه و مثانه ) منظم مي کند گلابي مدروملين است ، درد مثانه را تخفيف
مي دهد . تانن و املاح معدني پتاسيم که در گلابي موجود است .
اسيد اوريک را به هر اندازه که زياد باشد حل مي کند به همين جهت براي کساني که مبتلا به
رماتيسم و نقرس ودرد مفاصل هستند بسيار مفيد مي باشد و کساني که مبتلا به فشار خون هستند اگر به طور مرتب گلابي بخورند خون آنها تصفيه شده و نتايج گرانبهايي خواهند برد
پو ست گلابي داراي ويتامين بيشتري است وبايد آنها با پوست خورد.

انگور(grape):

انگور پي را محکم مي کند، درد را برطرف و روح را با نشاط مي سازد حضرت رو به سوي خداوند از غم واندوه شکايت کرد ، دستور رسيد که انگور بخور . انگور سه عمل مفيد و موثر در مجازدارد: مسهل و ملين معده است ، پاک کننده خون و ومغذي بدن است ، آب انگور
قوا را تجديد مي کند ، دوران خون را تحريک مي کند و ترشيدگيهاي معده را برطرف
مي سازد . در بيماري کبد و کليه سودمند است و انواع تبهاي مختلف را مداوا مي کند .
در مرض سوء هاضمه و نقرس و امراض قلب و صفرا مفيد است . از شدّت و حدت سل و
سرطان و آزار آنها مي کاهد و داراي ويتامين آ، ب، ث، مي باشد.

خربزه(melon):

امیر المومنین (ع)در مورد خربزه چنین فرمودند : خربزه در نفس خود دارای ده شخصیت است که هر ده تای آن حیاتی و غریزی است : 1-طعام است یعنی خوردنی است . 2- شراب است یعنی نوشیدنی است .3- ریحان است زیرا معطر است . 4- حلوا است ، زیرا شیرین است .5- همچون گیاه اشنان مفید است .6- همچون خطمی در تصفیه روده ها موثر است .7- سبزیست زیرا خواص سبزی درآن است .
8- نان خورش مردم است .9- به جای دوا قوی باه را می افزاید و مثانه را می شوید و ادرار را به جریان می اندازد . 10- در خربزه هیچ درد و بیماری نیست.

انجیر(fig):

انجير لذت کاهست ،هم خوشي دراطعام ، هم صحت در بدن است ، هم انبساط تن ، در معالجه
کبد و تصفيه خون مفيد است ودر مورد سل و سرطان بسيار مفيد است . عربها بيماري سفليس
را با خوردن انجير و بادام و امساک از چيزهاي ديگر معالجه ميگردد .
انجير گرم و تر و براي درد سينه و سرفه و بيماري مبرد نافع است . ولي افراط آن براي چشم و معده مضّر است و مصلح آن کرفس است . انجير سرشار از ويتامينهاي آ ، ب، ث،
و داراي مواد چربي ازيته ، قند ، آهن ، کلسيم مي باشد ، اگر در شير بجوشانند ، جوشا نده اي
است که غرغره ي آن براي تورم لثه هاي دندان سودمند است .

هلو(peach):

به دلیل داشتن آب فراوان، برای رفع

تشنگی و کم آبی بدن می توان از آن استفاده کرد.
- هلو و برگه خیس شده آن ، اثر ملین بسیار خوبی برای رفع یبوست دارد.

- برای رفع

بوی بد دهان هلو بخورید .
- هلو در افرادی كه گرم مزاج هستند باعث تقویت نیروی جنسی می شود .

- روغن مغز هسته هلو برای درد گوش و گرفتگی مجرای گوش مفید است .

- اگر روغن مغز هسته هلو را به محل درد بواسیر بمالید اثر خوبی دارد.

- بهتر است هلو را با پوست بخورید ، چون پوست آن دارای

ویتامین A است.
- جوشانده گل هلو کرم معده و کرم کدو را دفع می کند.

- هلو با هر معده ای سازگار است و نفخ ایجاد نمی کند.

- زود هضم است و به سرعت از معده و روده ها عبور می کند.

- هلوی خام

اشتها آور است.
- هلو صفراآور است که برای این کار باید 185 گرم آب هلو را پس از صاف کردن با مقداری ترنجبین مخلوط کنید و بخورید.

- هلو با اینکه شیرین است ، برای افراد مبتلا به

دیابت ضرری ندارد .
- ادرارآور و قلیایی کننده خون است، بنابراین برای افراد مبتلا به

بیماری های کلیوی و روماتیسم مفید است.

زرد الو(apricot):

زردآلو میوه ایست سرشار از ویتامین های A ، C و آهن. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می‌کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می‌کند.

زردآلو منبع غنی بتاكاروتن (پیش ساز) و ویتامین A است. زردآلوهایی كه رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاكاروتن بیشتری هستند. مواد غذایی حاوی بتاكاروتن باعث كاهش خطر بروز بیماری های قلبی، سكته ، آب مروارید و بعضی سرطان ها می‌گردند.

مقادیر بالای بتاکاروتن ولیکوپن موجود در زردآلو باعث می‌شود غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب باشد. این دو ماده بعنوان آنتی اکسیدان، از اکسیداسیونLDL- کلسترول و بروز بیماری قلبی جلوگیری می کنند. بتاکاروتن در بدن ، به ویتامین تبدیل می شود .

پس می توان گفت زردآلو منبع غنی ویتامین A است که در حفظ بینایی چشم موثر است و بعنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی جلوی تخریب سلول ها توسط رادیکال های آزاد را می‌گیرد.

هندوانه(water melon):

زادگاه اصلی هندوانه، هندوستان است به همین خاطر، وجه تسمیه آن (هند وانه) به معنای میوه هند معروف شده است.
هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم .
هندوانه منبع غنی ویتامینA( به شكل بتاكاروتن ) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.
همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.
رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.

امضای کاربر : تمامی سوالات خود را در اینجا مطرح کنید.به پیغام خصوصی در این موارد پاسخ نخواهم داد.
باتشکر مدیریت شینی اسکای
سه شنبه 01 اسفند 1391 - 12:16
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :